Anasayfa / Genel / Akkuş Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Akkuş Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Değerli Akkuş’ lu Hemşerilerim Akkuş Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz 24. 1.1994 yılında burada Ankara’da kurulmuş şuan için başçavuş sokak 97/A’ faaliyetlerine devam etmektedir (24) Yıldır büyüyerek ayakta kalması da  bir başarının göstergesidir

Benim Akkuş lu hemşerilerim her şeyin en iyisine laiktir . Tabi ki onları temsil eden Derneğimizin de en iyi konumda olması gerekmektedir üzülerek ifade etmek isterim ki Derneğimiz maalesef istenilen konumda değildir.işte bizler bunun için arkadaşlarımızla beraber yola çıktık Gece gündüz demeden Derneğimizi daha iyi noktaya taşımak icin gayret gösteriyoruz.derneğimizin sürekli açık bulunan lokal hizmeti vardır hemşerilerimiz ve üyelerimiz burada isteyen oyun oynayarak isteyen gazete ve kitap okuyarak ve sohbetlerde bulunarak streslerini atmaktadırlar gelenler görmüştür ki burada  tatlı dil güler yüz huzur mutluluk samimiyet dayanışma ve yardımlaşma vardır hiç bir olumsuz durum yotur

Derneğimizde mekanımızın el verdiği ölçüde hemşerilerimiz hiç bir ücret ödemeden toplantılarını davetlerini kına ve nişanlarını yaş günü partilerini yapmaktadır

Başkent gibi yede böyle sıcak bir mekanımızın olması çok önemlidir

Değerli arkadaşlar Derneğimizi daha geniş alanlara yayarak çeşitli faaliyetlerde bulunalım bizlre destek olursanız derneğimizin ileriye dönük daha iyi konumda olmasını sağlarız

Yöneticiler kadar üyelerinde derneklerin vazgecilmidir  Ancak üyeler var ise yapılan faaliyetlerin bir

anlamı olur  DERNEK BAŞKANI NİYAZİ ÇELEBİ

Cevapla