Anasayfa / Haberler / Çavdar Mahallesi Kalkındırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İftar Programı

Çavdar Mahallesi Kalkındırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İftar Programı

20 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul ilimizde bulunan Çavdar Mahallesi Kalkındırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara’da Seyranbağlarında bulunan Karaçelik Düğün Salonun da iftar programı gerçekleştirdi.  Hemşerilerimizin yoğun katılım sağladığı iftar programında salon hınça hınç dolu idi. İftar saatine kadar Kuran’ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde devam edildi. İftar sonrası Dernek Başkanının kısa bir teşekkür konuşması  oldu. Birlik ve beraberliğe insanlarımızın ne kadar önem verdiği bir kez daha sergilendi. Dernek yönetimi olarak iftar programına katıldık. Dernek yönetimine böyle bir programı gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *